top of page

SPAȚII DE EVENIMENT

Nu mai căutați, ați găsit locul potrivit!

Căutați un loc special pentru următoarea dvs. întâlnire bussines sau sărbătoare de familie? Ați ajuns la locul potrivit! La Art'e Boutique Hotel, oferim o selecție de camere și sale spațioase, așa cum și servicii de catering și multe alte servicii suplimentare. Contactați colegii noștri pentru a afla mai multe despre spațiile și serviciile noastre și începeți să vă planificați următorul eveniment chiar astăzi!

Unele săli de evenimente pot fi deschise între ele pentru mai mult spațiu.

Sala principală de evenimente

Ai nevoie de un loc cu o capacitate mai mare pentru evenimentul tau? Sala noastră principală de evenimente este perfectă pentru activități legate de afaceri și, de asemenea, pentru nunți sau evenimente legate de familie.

Capacitate: 70-80 persoane

Sala de evenimente panoramica

Vino și bucură-te de priveliștea și atmosfera sălii de evenimente panoramice. La noi se eliberează energii creative, iar conferința este garantată a fi reușită și creativă, de asemenea este perfect și pentru familii. 

Capacitate: 23 persoane

Gentlemans's sală de evenimente

Sală de evenimente pentru o atmosferă familiară prieteni sau parteneri de afaceri. Vă puteți bucura de liniște și de priveliște minunata la munți din sală.

Capacitate: 12 persoane

Terrace sală de evenimente 

Sala de evenimente intr-o atmosfera verde. Sunteți înconjurat cu natura si pace. Cel mai bun loc pentru a organiza un eveniment de familie sau o întâlnire de afaceri sau pur și simplu pentru a petrece timp cu prietenii

Capacitate: 30-35 persoane

Teambuilding 

Dacă sunteți în căutarea unui eveniment de team building și aveți nevoie de idei de activități, atunci contactați partenerul nostru Adventure Expert România pentru programe. Au multă experiență și tipuri de programe.

bottom of page