top of page

Servește-ți masa la partenerul nostru
restaurant Fortuna 

RESTAURANT

_DSC6728.jpg

Restaurantul Fortuna este situat in apropierea Hotelului Art'e Boutique la 130m distanța. Vor fi bucuroși să primească oaspeții care au venit să se odihnească într-un orășel printre munții Transilvaniei.

În restaurantul nostru vă puteți bucura de preparate preparate în mod tradițional din ingrediente organice. Meniul nostru include mâncăruri tradiționale maghiare și românești pregătite după rețete rustice.

De asemenea, oaspeții pot savura preparate din bucătăria europeană modernă. Meniul extins include, pe lângă preparate ușoare din pește, preparate din carne de pasăre, salate și carne de porc și vită.

O altă caracteristică a restaurantului este un meniu special pentru copii. Restaurantul oferă, de asemenea, scaune pentru copii și jucării.

_DSC6330.jpg
Breackfast-3.png

Restaurantul are un meniu special pentru vegetarieni. Mâncărurile vegetariene precum și restul sunt preparate în majoritate din produse bio, fiind cumpărate de la fermierii locali.

Oaspeții de la Baile Tușnad se pot bucura de micul dejun, prânzul sau cina în interiorul restaurantului și, de asemenea, în aer liber, cu o priveliște uluitoare asupra naturii (în timpul sezonului cald).

bottom of page